foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


+31 186 694397
info@w2bouw.nl

W2bouw BV Bouwen 2.0

Rolhorren op maat voor ramen en deuren, de bescherming tegen insecten. Ook geschikt voor kunststofkozijnen! In diverse kleuren leverbaar.

Diverse typen horren:

Inklemhorren

Voor draai- valramen is de inklemhor een goede oplossing. Het raam wordt geopend en de hor in de opening geklemd, men kan het raam gewoon sluiten.

Rolhorren

De roldeur heeft een exclusief design en bewijst dat design en praktisch goed samen kunnen gaan. De afwerking is tot het kleinste detail uitgewerkt, wat blijkt uit de 'blinde' en gebruiksvriendelijkje kliksluiting. Door de rolhor te sluiten, klikt deze vanzelf in het slot. Als de rolhor ingedrukt word zal het horgaas oprollen in de ronde cassete. Ook is een normale magneetsluiting mogelijk. De rolhor kan van rechts naar links, links naar rechts of van boven naar beneden worden bediend.

Schuifhordeuren

Voor grotere deuropeningen en schuifpuien is het mogelijk om de complete vaste hordeuren door plaatsing van rails, als schuifhordeuren toe te passen. Ook kunnen er meerdere horren naast elkaar geplaatst worden zodat er een dubbele hordeur ontstaat. Lange levensduur is gegarandeerd.

Plisse hordeuren

Het geplisseerde horgaas geeft de nieuwe plisse hordeur een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het horgaas beter zichtbaar is. Het horgaas vouwt op in plaats van rollen. De reklijst blijft op elke gewenste stand staan en klapt dus niet uit zichzelf terug. Een sluiting in de vorm van een magneet of klik is hierdoor ook overbodig. Men kan ook twee deuren tegen elkaar aan laten sluiten zodat ook een dubbele tuindeur kan worden voorzien van de plisse hordeur.

 

 

 Bel ons: 0186-694397

Of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W2 Bouw

GROOTS IN DETAILS